Jelling Løbet 2015


Begivenhedsdetaljer

  • Date:
  • Kategorier:

Klar til endnu et Jellingløb

For 33. år i træk afholdes Jellingløbet.

Onsdag d.10. juni 2015 er vi klar med 4 forskellige løberuter og en gå-rute.

Det er vigtigt at Jellingløbet er for alle – både for de, der er med for hyggens og motionens skyld, og for de mere ambitiøse løbere. Derfor byder Jellingløbet endnu engang på mange valgmuligheder.

I 2015 kan du vælge mellem følgende ruter – en gårute og 4 løberuter:

Monument Walk: En hyggelig gårute på ca. 3,5 km, som leder op forbi de flotte Monumenter ved kirken. En rute som også kan gås med f.eks. klapvogn. Der er ikke præmie til den hurtigste.
Rute 2,7 km: En flad og letløbelig rute. Asfaltbelægning på næsten hele turen, også god til barnevogne og klapvogne.
Rute 5,8 km: En udfordrende rute, hvor halvdelen af ruten går i den dejlige Jelling skov.
Der er en højdestigning på 55 m fra 3,8 km til 4,8 km.
Rute 7,6 km: En rute, der forløber fladt og let de første kilometer, og som endda har et komfortabelt fald med udsigt over Grejs Ådal. Efter godt 4 km kommer dog en stigning på 35 m over kun 500 m, hvor ruten drejer op igennem Jelling Skov og følger skovvej.
Næsten hele den resterende del er ren skovtur (!), men mellem 6 og 7 km skal en kort stigning på 20 m forceres. Til gengæld er det bare at følge strømmen af 5,8 km- og 10,4 km-løbere på den sidste kilometer til mål.
Rute 10,4 km: En krævende og naturskøn rute, som går gennem Jelling skov, forbi lystfiskersøen ved Fårup sø og gennem Skovdallund. Der er i alt en stigning på 130 m fordelt på ruten, med den største stigning ved 9,4 km.

Tilmelding på løbets hjemmesidehttp://www.jellinglobet.dk/
Kontaktperson: Stig Blicher
Adresse: Bogfinkevej 16
Post nr og by: 7190 Billund

Leave a reply